top of page

MIJN SPECIALITEITEN

SPECIALIST INTEGRATIVE MEDICINE

under construction

DOCENT 

Sinds 2012 ben ik hoofd docent bij (en geef ik mede vorm aan) de post-HBO opleiding Integrative Medicine in de zorg. Voor meer informatie zie de website van STIBIG.

TRANSFORMATIEF LEVENS COACH

under consdtruction

AUTEUR

Als kind wilde ik schrijver worden. Nu vind ik het heerlijk om te spelen met woorden en informatie die ingewikkeld lijkt, op een begrijpelijke manier toegankelijk te maken.

Zie onder 'Artikelen' wat van mijn werk voor het tijdschrift OrthoFyto en het Vakblad Natuurlijke Integrale Gezondheidszorg (VNIG). 

Het boek  Integrative Medicine-zorg voor gezondheid en geluk- wat ik samen met Astrid van Koppen schreef, is te koop in de 'Webshop'. 

SJAMAAN

Opgeleid zijn tot en 'het werk' als Pampamesayok (=hoeder van de aarde volgens het Inca Sjamanisme) geeft me inspiratie. 

Als sjamaan kan ik verloren zielsdelen terugbrengen, energievelden van personen, bedrijven en gebouwen reinigen en je met persoonlijke initiaties (opnieuw) verbinden met je hart en intuitie.

DAGVOORZITTER

Under construction

FACILITATOR/TRAINER TRANSFORMATIE VOOR BEDRIJVEN
YOGA NIDRA TRAINER

Under construction

SOUL REALIGNMENT

Als Soul Realignment practitioner kan ik je helpen met het duiden van je zielsbestemming en het lezen en opschonen van je zielsgeschiedenis. Het werk als Soul Realignment practitioner lijkt op het praktische werk als chirurg wat ik met liefde en inzet deed.

MUNAY YOGA DAGEN

Organisator en trainer munay yoga dagretreats

E306D12D-EAFE-4ED1-BFE5-6225BD690FC0.heic
bottom of page