top of page

MIJN SPECIALITEITEN

SPECIALIST INTEGRATIVE MEDICINE

under construction

DOCENT 

Sinds 2012 ben ik hoofd docent bij (en geef ik mede vorm aan) de post-HBO opleiding Integrative Medicine in de zorg. Voor meer informatie zie de website van STIBIG.

LEVENS COACH

under consdtruction

AUTEUR

Als kind wilde ik schrijver worden. Nu vind ik het heerlijk om te spelen met woorden en informatie die ingewikkeld lijkt, op een begrijpelijke manier toegankelijk te maken.

Zie onder 'Artikelen' wat van mijn werk voor het tijdschrift OrthoFyto en het Vakblad Natuurlijke Integrale Gezondheidszorg (VNIG). 

Het boek  Integrative Medicine-zorg voor gezondheid en geluk- wat ik samen met Astrid van Koppen schreef, is te koop in de 'Webshop'. 

SJAMAAN

Opgeleid zijn tot en 'het werk' als Pampamesayok (=hoeder van de aarde volgens het Inca Sjamanisme) geeft me inspiratie. 

Als sjamaan kan ik verloren zielsdelen terugbrengen, energievelden van personen, bedrijven en gebouwen reinigen en je met persoonlijke initiaties (opnieuw) verbinden met je hart en intuitie.

Kijk voor meer informatie op  'De helende sjamaan'.

LEZINGEN

Under construction

EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN

Under construction

SOUL REALIGNMENT

Als Soul Realigment practitioner kan ik je helpen met het duiden van je zielsbestemming en het lezen en opschonen van je zielsgeschiedenis. Het werk als Soul Realigment practitioner lijkt op het praktische werk als chirurg wat ik met liefde en inzet deed.

INSPIRATIE

Under construction

BLOTE VOETEN

Heel graag loop ik met jou op (blote voeten) door het bos voor een inspiratie-, coach- of Integrative Health gesprek. Terwijl wij het leven doornemen, versterkt het bos ons immuunsysteem. 

E306D12D-EAFE-4ED1-BFE5-6225BD690FC0.heic
bottom of page